fredag den 22. april 2016

BLAD & SCENARIO

Magasinet BLAD
I en digitaliseret verden kan det virke helt vanvittigt at udgive et trykt magasin – især når det handler om noget så nicheagtigt som stueplanter. Men nogle gange viser de mest vanvittige ideer sig at være de bedste.
BLAD er et uafhængigt tidsskrift om stueplanter, grønne fingre og urbant planteliv. Kvinderne bag magasinet tager os med på en toårig rejse, hvor de fortæller om de bagvedliggende tanker omkring BLAD.
Det er en fortælling om hvordan man går fra ide til handling, hvilke erfaringer og valg de har gjort sig undervejs i processen og ikke mindst, hvor vigtigt det er at kunne improvisere, når man arbejder med noget så lunefuldt/uforudsigeligt som naturen.

Se hjemmeside her


Magasinet Scenario
"Scenario er magasinet om trends, ideer, visioner og mulige fremtider. Hør hvilke tanker, inspirationskilder og udfordringer der ligger til grund for den grafiske udvikling og se hvordan teksttunge artikler, svært tilgængelige forskningsresultater og abstrakte forestillinger om verden en dag, formidles visuelt til en anden og langt større målgruppe end ellers muligt. Magasinet blev i 2015 tildelt tre designpriser i MDID no. 4, SND's Award of Excellence samt Bording prisen for visuel formidling.”

Se hjemmeside her